De sista dagarna på Nya Zeeland

Efter två härliga dygn i Kaikoira så gav vi oss av söderut på mot Christchurch och avslut av vår tid på Nya Zeeland.

Hammer springs, platsen känd för sina varma naturliga källor låg på vår väg söderut och vi stannade för lite härligt bad.

Bad i Hammer springs

Vi maximerade vår vildmarksupplevelse och spenderade den näst sista natten i Motunau norr om Christchurch. En liten by precis vid havet.

På vägen till Motunau

Vi trodde när vi påbörjade vår husbilsresa på Nya Zeeland att vi skulle vara rätt trötta och känna oss ”färdiga” efter 33 dagar. Men, det kändes sorgligt när det bara var ett par dygn kvar och vi skulle lämna husbilen. Vi hade kunnat fortsätta ett par veckor till och utforska ön.

Två små äventyrare

På morgonen av avresedagen så tömde vi ”vår” husbil LML948 som varit vårt hem den senaste månaden och begav oss av till Wilderness för återlämningen. De gav oss beröm för att klarat 4400 km på Nya Zeeland utan några skador.

Vi har plottat ut våra övernattningsplatser i Google Maps med hög noggrannhet, vill ni utforska var vi har campat så kan ni klicka på kartan nedan:

Ett svar på ”De sista dagarna på Nya Zeeland”

  1. Wow, helt otroligt, sååå häftigt allt e o läsa om. Ni e helt enorma på alla vis. Blir så impad av er resa och hur ni kan få en att uppleva er resa på håll. Så coolt att ni har varit runt hela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.